Over BIKKS

Ik lever Handgemaakte Tassen & Lederwaren

Header-Over-Ons

Brabantse Roots

BIKKS-produkten vinden hun oorsprong in mijn Brabantse atelier. Ik ontwerp en maak tassen en accessoires van leer. Ik ben geboren en getogen in Prinsenbeek. In de merknaam en het logo van BIKKS zijn verwijzingen te vinden naar deze Brabantse roots: BIKKS (‘beeks’ in dialect) betekent dat iets uit Prinsenbeek komt. Het logo, uitgebeeld als lakstempel, verwijst naar het wapen van de voormalig zelfstandige gemeente Prinsenbeek.

Ambachtelijke producten

Ik heb een opleiding gevolgd om het ambacht onder de knie te krijgen. Alle produkten worden door mij eigenhandig vervaardigd; dat is een mooi en arbeidsintensief proces!

In het BIKKS-atelier worden de produkten ontworpen en in een kleine oplage gemaakt. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw BIKKS-tas zonder kinderarbeid of uitbuiting is vervaardigd. BIKKS-produkten zijn verder comfortabel, functioneel en een tikje eigenzinnig. BIKKS staat voor kwaliteit tot in het detail; in zowel materialen als uitvoering.

Nieuwe ideeën die opborrelen worden omgezet in een kwaliteitsprodukt. Je kunt de ontwikkelingen volgen door regelmatig een kijkje te nemen in deze “digitale etalage”.

Bestel nu je BIKKS-Producten

Wil je een BIKKS-tas of accessoire bestellen? Stuur dan een bericht via het contactformulier. Jouw specifieke wensen voor een tas of accessoire zijn bespreekbaar. Dus heb je een vraag of een suggestie; laat het me weten!

Annemiek Meeuwissen